Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Devlon DVA-imublokki!!!
Tuote saksalainen keksintö , pesuaineallegisille , 30 vuotta sitten.
-Vahvaa imukykyistä materiaalia.
 
Erittäin pitkä käyttöikä (jopa 20 vuotta)
 
Mahtava imukyky, imee nestettä yli 3 dl/ 8 sekunnissa.
kuivaa nopeasti esim. matolle, lattialle, pöydälle ym. kaatuneen nesteen, valuttamatta sitä pois eli pitää nesteen imublokin sisällä.
Kätevä apu mm. jääkaapin ja pakastimen sulatusveden kuivaamisessa. Kuivaa nopeasti ja tehokkaasti pesun jälkeen auton, asuntovaunun, asuntoauton, veneen, moottoripyörän jne.
Poistaa helposti tuulilasin sisäpinnalta ns. liikennekalvon, helppo pyyhkiä myös pölyt kojelaudasta ym.
Devlon© PVA-SYSTEM- Imublokilla puhdistat helposti ikkunat, lasipinnat, peilit ilman pesuaineita ja kuivainta. Vain puhdas vesi riittää: ILMAN PESUAINEITA, ILMAN VALUMIA,ILMAN RAITOJA, ILMAN PÖLYÄ, ILMAN KUIVAINTA: Lopputulos KIRKAS JA PUHDAS PINTA.
Poistaa tehokkaasti pölyn mm. tv- ja tietokoneruuduista, kaakeleista, ovista ym. pinnoista. Kätevä apuväline tapetoinnissa ja kaakelien saumauksessa. Kuivaa nopeasti kosteat puutarhakalusteet, veneen istuimet, ulkokahviloiden ja terassiravintoloiden kalusteet ym.
Nihkeä Devlon PVA-Imublokki irrottaa helposti eläinten karvat sekä pölyn huonekaluista ja matoista, sekä auton, asuntoauton, asuntovaunun ja veneen istuimista. Sillä voit kuivata myös kissan ja koiran.
 
KÄYTTÖOHJE : HUUHTELE Devlon PVA-Imublokki ENNEN KÄYTTÖÄ, KUNNES SIITÄ    IRTOAVA VESI MUUTTUU KIRKKAAKSI.Säilytäkosteana omassa muovipakkauksessa ,silloin Imublokki on aina heti toimintavalmis. Jos se on päässyt kuivumaan kovaksi,     kastele kauttaaltaan vedessä kunnes se muuttuu pehmeäksi
 
IKKUNOIDEN JA PEILIEN JA LASIPINTOJEN PESU:
Käytä aina puhdasta vettä, EI PESUAINEITA. Purista liika vesi pois,   Mitä likaisempi ikkunapinta , sen runsaammin käytetään vettä. Pese lika pois. Kun pestävässä pinnassa on puhtaat huuhteluveden pisarat, pinta kuivataan mahdollisimman kuivaksi puristetulla Devlon PVA- Imublokilla. Jos pinta on iso, purista välillä imublokkiin kertyvä vesi pois. Pinta on nyt harsomaisen kostea. KOSTEUS HAIHTUU 2-3 min. kuluttua. Pinta on kirkas, raidaton ja kuiva. Jos vesi on kalkkipitoista, laita huuhteluveteen hieman etikkaa. Jos puhdistettuun pintaan on jäänyt jokin tahra, pyyhkäise se pois puhtaalla imublokilla .
 
HUONEKALUT,MATOT,VERHOILUT,AUTON ISTUIMET YM.
Laita suihkepulloon puolet vettä ja puolet pöytäetikkaa . Suihkuta tahran päälle ja poista
se kostealla Imublokilla .TESTAA tekstiilien värin pitävyys , tekstiilin kääntöpuolelta ja laimenna etikkaa tarvittaessa.
HUOLTO JA PITKÄ KÄYTTÖIKÄ :
 
Huutele juoksevan veden alla , rasvainen ja pinttynyt lika pestään pois pyykinpesukoneessa 40-60 asteessa. Kirjopyykissä , pesuaineet mukana .

Sivulatauksia: 5128

©2019 layout10 - suntuubi.com